Valors arriba als quioscs digitals de la mà de l’iQUIOSC.CAT i Ztory

Des d’aquest mes d’abril, el sistema de distribució en quioscs de les revistes que, com Valors, formen part de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) tindrà un magnífic complement amb el nou iQUIOSC.cat, un espai a internet però també una aplicació d’iPAD que permet comprar o subscriure’s a les publicacions en format digital.

Gràcies a aquesta nova eina, per primera vegada, totes les revistes en català –siguin gratuïtes, temàtiques o locals i comarcals– es podran comprar directament a la xarxa, cosa que els ha de permetre augmentar la seva circulació i difusió. Es tracta d’una eina compartida amb les altres dues associacions de premsa del país, l’ACPC i l’ACPG, per tal de visualitzar la força del sector de la premsa en català. Se’n farà una presentació pública aquest dijous a les 12 al Born Centre Cultural de Barcelona.

A més a més, precisament també des d’aquest mes Valors se suma al quiosc digital Ztory, que funciona amb una lògica diferent però que ens farà possible obrir un nou punt de distribució a nivell espanyol: pagant una quota mensual els seus usuaris podran consultar diferents capçaleres que s’han incorporat a aquest projecte de matriu sueca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *