‘Valors a l’alça’ arriba a la desena temporada a La Xarxa

Aquesta setmana “Valors a l’alça” torna per desena temporada als micròfons de La Xarxa, les emissores municipals de Catalunya. I ho fa amb especial il·lusió, amb la voluntat de celebrar que fa deu anys que el programa està en antena. Una dècada parlant d’actualitat local i internacional des de l’òptica dels valors, i tot gràcies a la complicitat dels oients.

Un any més, la periodista mataronina Laura Cera serà la conductora d’aquest espai, que està dirigit pels codirectors de la Revista Valors, Maria Coll i Joan Salicrú, i que s’emet setmanalment a una trentena d’emissores municipals. Com a novetat, aquest any, el periodista Esteve Vallmajor també s’incorpora a la conducció del programa.

“Valors a l’alça” és un espai de reflexió però de també de divulgació. Per això, l’objectiu, en un moment especialment incert, és continuar parlant de l’actualitat del món des de l’òptica dels valors a través de diversos formats –entrevistes i converses–, però al mateix temps visibilitzar projectes i iniciatives –econòmiques, socials, culturals, lúdiques– que apostin per millorar la nostra societat.

La felicitat segons Epicur, al primer programa

Iniciarem el primer programa de la desena temporada amb uns convidats de luxe: el traductor i editor Jordi Cornudella, que acaba de publicar dos breviaris del filòsof grec Epicur sobre la felicitat; Rosa Maria Sust, vicepresidenta de la Fundació Ramon Martí i Bonet contra la ceguera; i Guillem Balart, protagonista de l’obra teatral Carrer Robadors, que es pot veure al Teatre Romea de Barcelona.

A més, aquesta temporada també ens acompanyaran col·laboradors habituals del programa com la Soraya Hernández, experta en dilemes ètics; l’Oriol Toro, membre de la companyia Vivim del Cuento; el psicòleg Jordi Alcàlsser, que reflexionarà sobre escenes quotidianes; la periodista Judith Vives, que ens parlarà de tendències; i la periodista i historiadora Maria Coll, qui ens recordarà moments i personatges històrics destacats pels seus valors.

La primera emissora a emetre el programa serà Mataró Audiovisual aquest dilluns a les 22 h, però també el podeu escoltar a la carta. Si voleu contactar amb l’equip del programa, ho podeu fer a través de les nostres xarxes socials, a Twitter i Instagram (@revistavalors) o Facebook (www.facebook.com/revistavalors), o enviant un correu a redaccio@valors.org.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *