‘Valors a l’Alça’ de Sant Esteve: ‘Arquitectures de l’ànima’, de Francesc Grané

Edició especial del Valors a l’Alça, l’espai que revista Valors fa a Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació local, en el dia de Sant Esteve. Una emissió, per tant, vinculada encara amb la temàtica nadalenca però sense perdre de vista els valors.

En aquest cas, comencem parlant amb el Doctor en Comunicació i filòsof Francesc Grané, autor de Arquitectures de l’ànima, un volum on es reflexiona sobre la funció del pessebre, molt més enllà de la visió folklòrica que se’n té sovint. “Com amb molts elements de la cultura popular, a vegades ens quedem amb un pessebre que no expressa res. I en canvi quan el pessebre sorgeix és fruit d’una experiència individual”, ha explicat Grané, col·laborador també de la revista des dels seus principis.

A la secció Gent amb valors parlem amb Dani Julià, col·laborador de la campanya Joguines amb Somriure, promoguda des de Granollers. Finalment Francesc Fayos, pessebristes de Castellar del Vallès, ens presenta l’expo Plou, neva… als pessebres. Per acabar, com sempre, un conte dels nostres companys de Vivim del cuentu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *