‘Valors’ a la Setmana del Llibre en Català

Del 6 al 15 de setembre, a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, torna l’aparador més gran de llibres i revistes en català, La Setmana del Llibre en Català. Durant aquests dies, 219 expositors repartits en 62 mòduls -un 7,5% més d’expositors que en relació a l’edició del 2018- tornaran a presentar les seves novetats.

Durant deu dies la Setmana del Llibre en Català es converteix en un lloc de trobada dels lectors amb els autors, un mostrari de la riquesa i la diversitat de l’edició que es fa a casa nostra, una lloc ple de vida – estan programades 270 activitats, 60 de les quals adreçades al públic familiar i 13 al públic jove, a més de 250 signatures i 12 itineraris literaris- i un espai on descobrir novetats i llibres de fons; però no solament llibres.

Un any més iQUIOSC.cat, el quiosc de revistes de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) també participa en La Setmana amb una gran espai de 100 m2 amb una mostra de 500 capçaleres de revistes i premsa comarcal i de proximitat, entre les quals hi trobeu la revista Valors. Una molt bona oportunitat per comprar els darrers números publicats i especialment l’edició de setembre, amb un monogràfic dedicat a les relacions entre homes i robots i els límits ètics de la Intel·ligència Artificial. –M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *