Una societat amb uns valors fets a mida

Número especial de Valors, el d’aquest mes de maig. Fa un parell de mesos es va presentar l’estudi Valors tous en temps durs, editat per la Fundació Carulla i ESADE arran dels resultats de l’Enquesta Europea de valors. Un estudi que detecta una capacitat cada cop més gran dels catalans per fer-se els valors a la seva mida. I dins la nostra voluntat de ser referència en tot allò que tingui a veure amb els valors a Catalunya, hem decidit dedicar una edició especial de la revista a l’Enquesta i fer-ho a partir de l’anàlisi de Javier Elzo, el prestigiós catedràtic de Sociologia de Deusto que ha dirigit l’estudi [llegir un fragment de l’entrevista]. Completen l’entrevista una sèrie de requadres interpretatius dels principals aspectes que revel·la l’Enquesta escrits per Lluís Sáez, Teodor Mellén i Carlos Obeso, participants a l’estudi.

Precisament Elzo serà a Mataró per presentar els resultats de l’estudi, amb companyia d’Àngel Castiñeira, el proper 7 de juny a 2/4 de 8 del vespre. És el tercer acte que tenim al davant durant aquests mesos de maig i juny: després de l’espectacular conferència oferta pel subdirector general de Triodos Bank Joan Antoni Melé en el cicle Economia i valors que fem a Tecnocampus, el dijous dia 19 tenim una altra cita convocada en aquest espai perquè parli una de les persones emprenedores per antonomàsia a Catalunya, Cristian Rovira, del Grupo Sifo. I en tercer lloc, el 28 de maig, lV Jornada Valors, sota el títol Més connectats, més comunicats? i que versarà sobre la comunicació. Com sempre noms que ens omplen de goig: Ramon Colom, Francesc Grané, Saül Gordillo, Xavier Guix i Albert Sáez. Serà a la Sala d’Actes Caixa Laietana de Mataró.


VÍDEO AMB L’ENTREVISTA A JAVIER ELZO QUE APAREIX TRANSCRITA A LA REVISTA

Escolteu també aquí el Valors a peu de carrer dedicat als valors de la joventut, també amb Javier Elzo, el president del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Benjamí Aguilar; el politòleg i doctorant Roger Soler i el redactor de linforme Jóvenes Españoles Gonzalo González.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *