Una nena sense braços aprèn a ser independent

El valor de la resiliència i la superació s’aprenen a casa i de ben petits. Així es demostra en un vídeo que s’ha convertit en viral en pocs dies. El protagonitza la petita Vasilly, una nena russa que va néixer sense braços i que la seva mare l’ensenya a ser completament independent. A les imatges es veu a la petita agafant la forquilla amb els peus i menjant sola.

Hi ha casos d’adults sense braços que cuiden dels seus fills, són independents i mostren qualitats artístiques, però el vídeo ha sorprès el món per la curta edat de la petita. Després que la seva mare el pengés a facebook fa just una setmana, les imatges ja han estat compartides un milió de vegades, vistes 44 milions de vegades i han rebut comentaris elevant l’esperit de superació de Vasilly amb desenes d’idiomes.

Un esperit de superació que segur que l’ha après de la seva mare, Elmira Knutzen, qui va néixer amb la meitat del cor i malgrat tenia poques possibilitats de quedar embarassada va donar a llum a Vasilly deu anys després de rebre un trasplantament. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *