Una moto sostenible feta de bambú

L’artista i dissenyador filipí Christopher Paris Lacson ha dissenyat una motocicleta elèctrica que es caracteritza, no obstant, per la seva carcassa construïda amb bambú. La Banatti Green Falcon està feta amb aquest material, la matèria prima més comú a les Filipines, i que cada vegada es fa servir per més coses.

La moto de bambú destaca pel seu pes, només 6,5 quilos, i és que el material emprat en la carcassa permet que el vehicle sigui realment lleuger.

La Banatti Green Falcon està equipada amb un motor elèctric i pot arribar als 120 quilòmetres per hora, per tant es podria fer servir tant per ciutat com per altres tipus de carreteres, si bé de moment només compta amb 50 quilòmetres d’autonomia.

Christopher Paris Lacson ha sabut combinar disseny i funcionalitat, i per això, a banda de les línies aerodinàmiques del vehicle, li ha afegit dues capes laminades de bambú cobertes per una capa de resina per fer que la seva moto sigui tant resistent com una motocicleta convencional.

De moment es tracta només d’un prototip i no se sap si s’arribarà a comercialitzar, però si que serveix per demostrar que es poden crear motos i altres vehicles completament sostenibles. – J.V.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *