Una infermera adopta un nadó malalt que va cuidar a l’hospital

La infermera americana Angela Farnan és la protagonista d’una emotiva història de solidaritat i valors després que hagi decidit adoptar un nadó amb una malaltia cardíaca que ella mateixa va cuidar a l’hospital on treballa. L’infant, de nom Blaze, va ingressar a la unitat de cures intensives pediàtriques i neonatals de l’Hospital infantil OSF d’Illinois el 30 de maig del 2017 afectat amb la síndrome del cor esquerre hipoplàsic.

Aquesta malaltia cardíaca de naixement provoca que el cor no es desenvolupi de forma normal durant les primeres vuit setmanes d’embaràs, deixant la major part del costat esquerre massa petit. La patologia requereix almenys tres operacions complexes, amb una taxa de mortalitat alta i cures intensives i monitoratge a casa.

Es dona el cas que la família biològica del menut no tenien recursos per mantenir-lo. Quan això passa, els infants es queden ingressats a l’hospital o en un centre d’acollida. Com que la família biològica de Blaze no podia mantenir el nen, van oferir-lo la custòdia de forma temporal a la infermera Angela Farnan.

La infermera, que va descobrir al cap de poc de casar-se que no podia tenir fills, es va desviure pel menut Blaze. Per això va acceptar fer-se càrrec de l’infant de forma temporal. Durant l’acollida, Angela va estar en contacte amb la família de Blaze, informant sobre el seu progrés.

Després de la segona operació, el març de 2018, i amb un possible trasplantament de cor a la vista, la família de Blaze van proposar a Angela i al seu marit que l’adoptessin per poder oferir-li una vida millor. “Ens vam mirar i vam dir: Pots creure-ho? Serà el nostre fill”, segons han explicat a GoodMorningAmerica.

Finalment, els tràmits d’adopció van acabar el 8 de juny de 2018, i Farnan i el seu marit Rick, ja son oficialment els pares de Blaze. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *