Una festa amb molt de cor

El Parc d’Atraccions Tibidabo acollirà, aquest diumenge 7 d’octubre, una nova edició de la Gran Festa del Cor. Organitzada per  Aacic corAvant, la festa arriba a la seva 24a edició amb el mateix objectiu de donar suport als infants i joves amb cardiopatia congènita.

Durant tota la jornada el Tibidabo s’omplirà d’exhibicions de dansa, acrobàcies, tallers de dibuix, batukada, gegants i un sorteig solidari. Tot plegat amb la voluntat de donar a conèixer la realitat de les persones que viuen amb un problema al cor des del seu naixement.

A més, també es recaptaran fons per tal de garantir la continuïtat i la qualitat dels projectes i serveis que des de l´Associació s’ofereixen a les persones amb aquesta patologia, les seves famílies i els professionals que intervenen a les seves vides.

La Gran Festa del Cor es portarà a terme gràcies a la tasca de 60 voluntaris i voluntàries que s’encarreguen de les tasques logístiques, d’informació, sensibilització i tallers. A més, també hi participen de manera voluntària de les colles geganteres i castelleres de Santa Coloma de Gramenet així com la participació d’escoles de dansa en l’exhibició de Dansa “Batego per tu”.

La Gran Festa del Cor arrencarà a les 10:30h del matí amb diferents tallers i les parades d’informació i venda solidària. A peus de la Talaia, atracció emblemàtica del parc, es farà el taller “Fes un dibuix per un infant que està a l’hospital” i un altre d’Activijoc. Durant el matí es podran veure les actuacions de les colles de geganters i la Batukada Retumbatú de Santa Coloma de Gramenet.

L’acte central tindrà lloc a la Talaia a les 11h, una activitat que inclourà l’enlairament de cors i donarà la benvinguda a la 24a Gran Festa del Cor. A la tarda la Plaça dels Somnis acollirà la VII Exhibició de Dansa ‘Batego per tu’- J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *