Una celebració de la diversitat religiosa

Descobrir i celebrar la diversitat religiosa present a casa nostra. Aquest és l’objectiiu de la Nit de les Religions, una jornada organitzada per l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional i que se celebrarà per tercer any el proper dissabte 15 de setembre.

Durant la Nit de les religions, 40 comunitats i entitats religioses i culturals de la ciutat de Barcelona obriran les seves portes a la ciutadania.

L’acte inaugural de la jornada tindrà lloc dissabte 15 de setembre, a les 12.00 h, a la Sala Martí l’Humà (plaça del Rei, 1). Consistirà en una conferència sobre “El llegat de Raimon Panikkar”, a càrrec del filòsof i escriptor Jordi Pigem, i de l’espectacle musical del grup BCN World Music Project, amb cançons provinents de diverses cultures del món. Per a aquesta activitat cal inscripció prèvia a: https://goo.gl/zMBvnD

A partir de les 10.00 h i fins a la mitjanit, es duran a terme les activitats organitzades per les 40 comunitats religioses i entitats participants, entre les quals hi ha previstes visites guiades, tallers, actuacions musicals i teatrals, conferències i degustacions de menjar típic, entre altres iniciatives.

La Nit de les Religions té com a principal objectiu promoure un espai de trobada entre la ciutadania i les comunitats religioses de la ciutat de Barcelona; una ocasió per al diàleg i per al coneixement de la diversitat religiosa present al nostre país.

Aquesta jornada és una iniciativa de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconviccional (AUDIR), i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Obra Social “la Caixa”. – Redacció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *