Un vídeo sobre la donació d’òrgans es fa viral

‘The Man and the dog’ (L’home i el gos) el títol no prometia gaire però el vídeo s’ha convertit en viral. Es tracta d’una història presentada per la Fundació Argentina de Trasplantament Hepàtic sobre la donació d’òrgans i que ha commogut milions de persones i ha generat fins ara vuit milions de visites.

Les imatges mostren la fidel relació entre un gos i el seu amo, un home d’avançada edat. Es veu com el desperta al llit, l’espera pacientment a la porta del bar quan està amb els seus amics, l’acompanya a comprar el pa i s’ajeu amb ell al sofà, fins que l’home té un atac i l’animal corre darrere de l’ambulància i es queda esperant dia i nit a l’entrada de l’hospital.

L’home no surt de l’hospital, però sí que ho fan una dona, la qual el gos reconeix. I per la temàtica de l’anunci, s’entén que porta algun òrgan de l’anterior amo. Aquesta campanya, que promou amb un minut i mig i d’una forma senzilla, la importància de “convertir-se en donant d’òrgans” va ser realitzada en el marc de la commemoració del Dia Nacional de la Donació d’Òrgans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *