Un campus d’estiu per alimentar vocacions tecnològiques

La Fundació Pere Tarrés s’ha aliat amb el festival Sónar per tal de despertar les vocacions tecnològiques entre els joves. Amb aquest objectiu han organitzat el el Sónar Campus que se celebrarà durant el mes de juliol i tindrà la música electrònica com a element central. La idea surt de reflexionar que si bé la tecnologia forma part de la nostra vida i que resulta especialment interessant per al jovent, en pocs casos acaba desencadenant en la voluntat de nois i noies d’estudiar carreres tecnològiques.

Així, durant les dues setmanes que durarà el campus (del 2 al 13 de juliol), els participants construiran entorns interactius i experimentaran amb la tecnologia aplicada a la música electrònica i les arts visuals de la mà de professionals que han passat pel festival Sónar. Al final del Campus, els participants hauran conegut de la mà de diferents artistes tot00s els elements que es requereixen per muntar un espectacle musical i visual.

El Sónar Campus està organitzat per setmanes independents i complementàries i inclouen xerrades motivacionals, makerspaces i workshops. Per apuntar-se no cal tenir coneixements previs de música electrònica ni de programació. Al final de cada setmana s’organitzarà una mostra oberta al públic perquè es puguin conèixer totes les creacions realitzades.

El Sónar Campus forma part de la proposta de colònies i casals d’estiu que la Fundació Pere Tarrés organitza aquest any i on participen més de 25.000 infants i joves a Catalunya. Aquestes activitats compten amb la implicació de més de 4.500 monitors, la majoria d’ells voluntaris, i deixa unes xifres que posen de manifest la magnitud de la Fundació, confirmant-se així com l’entitat més gran de Catalunya dedicada al lleure. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *