Un cafè solidari per ajudar a emprendre a les persones en atur

Acció Solidària Contra l’Atur (ASCA) ha posat en marxa la campanya “Un cafè per emprendre” per donar suport a les persones que només troben en l’emprenedoria una oportunitat real per tornar a començar. En col·laboració amb Cafès Novell, i durant tot el mes de juny, ASCA vol convertir el cafè que la majoria de persones ens prenem al cada matí per arrencar amb energia, en una empenta solidària i real per a les persones que no tenen feina i volen emprendre.

En concret, la campanya proposa a la ciutadania que doni cafès virtuals que serviran per oferir préstecs sense interessos a les persones emprenedores d’ASCA. Cafès Novell ha aportat càpsules compostables de cafè orgànic, que es podran trobar a diferents espais de treball compartit de Catalunya. Els diners que paguem per cadascun d’aquests cafès  anirà destinat als projectes de persones emprenedores.

Col·laboren amb la campanya el Grup Cooperatiu ECOS (Bailén i Casp), els coworkings de retorn social Sinèrgics i La Clota, el Centre per a la innovació socioeconòmica de Barcelona Activa, innoBA, els coworkings Crec (Sabadell) i Comusicwork (Barcelona), el laboratori d’innovació social Coboilab (Sant Boi del Llobregat), i el laboratori d’aprenentatge TeamLabs. – Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *