Últims dies per optar als ajuts a Iniciatives Socials i de Cooperació del CEESC

Últims dies per presentar-se a la convocatòria del 2018 dels Ajuts a les Iniciatives Socials i de Cooperació del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Els ajuts van destinats a projectes de cooperació internacional que es duguin a terme en països empobrits, o projectes nacionals que es duguin a terme amb col·lectius empobrits i que promoguin la professió d’educador social i/o l’associacionisme professional dels educadors i les educadores socials, o que aquests siguin impulsats per educadors/ores socials en els àmbits propis de l’educació social. També a projectes innovadors que fomentin l’ocupació dels educadors i les educadores socials, a través de noves empreses o entitats d’iniciativa social, durant el primer any d’activitat.

En aquesta edició es destinaran un total de 4.600,38 euros als ajuts, que representen la xifra més alta de totes les edicions.

Poden participar en la convocatòria persones individuals, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’Estat espanyol.

El termini per presentar projectes finalitzarà el 15 de juliol a les 23:59h, però abans del 12 de juliol a la tarda cal sol·licitar el formulari a cooperacio@ceesc.cat. – REDACCIó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *