Trenta actors de musicals cantaran a favor de joves en risc d’exclusió

phpThumb_generated_thumbnail

Els dia dels enamorats, el proper dimarts 14 de febrer, el Teatre Victòria de Barcelona, acollirà un concert en què els principals actors de teatre musical de Catalunya oferiran la seva cara més solidària. Els beneficis de l’espectacle AMOR x AMOR- Duets musicials es destinaran ISOM, entitat que atén a infants i joves en situació de risc d’exclusió social.

La creació d’aquest espectacle va néixer a partir d’un article publicat a les xarxes socials en el qual es suggeria la proposta, i, en pocs dies, s’ha convertit en una realitat. Més de trenta artistes ja han confirmat la seva assistència. AMOR x AMOR – Duets de Musicals comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat (Pegados, Escape Show), direcció musical de Xavier Torras (actual director musical de Mamma mia!) i serà presentat per Ferran Guiu (director de Dies Normals).

La nit del 14 al Victòria es podran sentir les veus combinades d’actors com: Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Roger Berruezo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Sandra de Victoria, Mireia Dolç, Lu Fabrés, Gracia Fernández, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Víctor Gómez, Ferran González, Júlia Jové, Mireia Mambo, Anna Mateo, Xavier Mestres, Clara Moraleda, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Esther Peñas, la cantant Sara Pi, Marc Pujol, Judith Tobella, Lucía Torres, Joan Vázquez, Mònica Vives o Rubèn Yuste; intèrprets que han protagonitzat musicals com Rent, Mamma Mia, Mar i Cel, Sister Act o Hair, o que estan protagonitzant musicals com Scaramouche, Flor de NitEl Cabaret, El despertar de la primavera, Invisibles, Gente Bien, Priscilla o Sugar, entre d’altres.

I en aquesta vetllada solidària s’escoltaran duets de musicals contemporanis ja convertits en clàssics, com Miss Saigon, Rent o Wicked; de musicals d’animació, com The Prince of Egypte; o d’espectacles estrenats recentment a Broadway que fins ara mai s’han sentit als escenaris del nostre país, com Waitress o Dear Evan Hansen; així com un dels temes de La La Land, musical que actualment es pot veure a totes les pantalles de cinema.

Els beneficis d’aquest espectacle, les entrades del qual ja es troben a la venda
(www.teatrevictoria.com) seran per la Fundació ISOM, una cooperativa d’iniciativa social sense ànim de lucre que atén a infants i joves i les seves famílies en situació de risc d’exclusió social. Promouen la seva autonomia, capacitats i qualitat de vida mitjançant projectes d’acció social especialitzada, una atenció relacional de proximitat i individualitzada, coherent amb la seva responsabilitat social. Des de l’any 1999, a ISOM SCCL aposten pel treball en el camp de l’educació i la infància a Barcelona i a la seva àrea metropolitana. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *