Treatwell i Mechones Solidarios proposen canvis de look solidaris

Cada any hi ha més de 270.000 nous casos de càncer a Espanya. Els tractaments de quimioteràpia afecten el cabell i de retruc a l’autoestima. Molts dels pacients obtén per usar perruques, però cal cabell natural per fabricar-les.

Segons les dades, només un 8% dels espanyols ha donat cabell en algun moment de la seva vida, experiència que recomanen i repetirien. Una dada molt baixa si tenim en compte que Espanya és un dels països que més cites amb la perruqueria es reserven.

Per animar totes aquelles persones que encara no han donat cabells i facilitar el procés, des del 4 de novembre i fins al 31 de desembre, Treatwell i l’ONG Mechones Solidarios han creat una xarxa de dues-centes perruqueries solidàries entre Madrid i Barcelona.

La mecànica és molt senzilla: a través de l’app o la web de Treatwell pots reservar la teva cita de “tall, rentat i donació” filtrant les perruqueries participants. Aquestes s’encarregaran de recollir el cabell i enviar-lo a l’entitat, on el condicionaran i crearan perruques per a dones i nenes que hagin perdut el cabell com a conseqüència de la quimioteràpia.

S’accepten tot tipus de cabells: ondulat, llis, arrissat… i també tractat químicament. Això sí, cal tenir una llarga melena i estar disposada a fer un canvi de look força radical, ja que la mida mínima per fer una donació és de 30 centímetres. – M.COLL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *