Tortell Poltrona: “La il·lusió és allò que ens fa caminar, sense il·lusió res funciona”

Estem a les portes de Nadal, temps d’il·lusió per definició. Però, i durant la resta de l’any, on queda la il·lusió? Tothom té dret a tenir il·lusions? Aquesta setmana a Valors a l’Alça parlem del valor de la il·lusió amb un home que cada dia en crea, Jaume Mateu, més conegut com a Tortell Poltrona. “La il·lusió és allò que ens fa caminar, sense il·lusió res funciona”, afirma en el transcurs de l’entrevista, pel qual “hauríem de tenir il·lusió per tenir sentiments i emocions, no per tenir més coses”.

A la secció Gent amb valors coneixem Mar Llopis, participant del projecte La Família del costat, una iniciativa de Sos Racisme que consisteix en convidar a sopar a casa una família immigrant que no coneixes amb l’objectiu de fomentar la integració, l’acolllida i trencar estereotips.

I, finalment, conversem amb Jordi Montlló, autor del llibre Els camins del pessebre, una obra que explica un aplec que té lloc a Premià de Mar des de 1971 i que combina dues tradicions molt catalanes: el pessebrisme i l’excursionisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *