Torna el Festival BioRitme: música amb consciència de sostenibilitat

A finals d’agost, entre els dies 27 i 30 d’agost, tindrà lloc per tercer any el Festival BioRitme, que proposa una trobada al voltant de l’economia sostenible, les teràpies naturals, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música. Així, el pantà de Vilanova de Sau (Osona) serà el centre d’atracció de milers d’aficionats a la música amb consciència de sostenibilitat.

D’entre els grups que participaran de l’event hi ha La Troba Kung-FúGreen ValleyPep SalaBuhosPirat’s Sound Sistema Zoo. La programació artística de BioRitme Festival posa el seu focus en els artistes i els grups que ara mateix aporten saba nova a l’escena musical catalana, amb especial atenció a les propostes emergents del reggae, el mestissatge i la rumba catalana. El panell de discjòqueis és també un dels senyals d’identitat del festival, amb destacats noms que es mouen en els ritmes balcànics, el dubstep o el goa trance.

Compromès amb la realitat social i amb els moviments ciutadans que dinamitzen l’entorn més proper, BioRitme Festival obre un punt de trobada perquè les persones que lluiten diàriament pels nostres drets puguin presentar-nos l’actualitat que ens afecta i plantejar-nos algunes alternatives.

A la zona dedicada a la salut, s’hi trobaran diversos professionals amb els quals podrem parlar, d’una forma relaxada, de les nostres inquietuds i els nostres hàbits, i també trobar solucions a qualsevol problema relacionat amb el nostre benestar físic i psíquic.

Impossible no menjar en clau ecològica
L’aposta per la gastronomia ecològica és un dels elements diferencials d’aquest festival, que també té una programació adreçada al públic infantil. BioRitme Festival ofereix una excel·lent oferta de menjars, de gran varietat i cent per cent ecològica, que aposta pel sabor autèntic davant el sabor artificial. Així mateix, tots els productes de la zona d’alimentació, incloses les begudes alcohòliques, són de producció ecològica i defensen la idea «aliments saludables, aliments deliciosos».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *