Toni Batllori ens recorda amb una escultura el valor de la il·lusió

Entre la rambla del Poblenou, el carrer Bolívia i l’avinguda Diagonal de Barcelona ja es pot veure l’escultura MALIP (Monument a les Il·lusions Perdudes) de l’artista i dibuixant Toni Batllori, col·laborador habitual de Valors i d’altres mitjans de comunicació.

Segons el seu autor, el monument vol fer referència a les il·lusions que anem deixant pel camí i a les noves que van sorgint i a les que no es pot renunciar mai. Per això, la seva forma s’inspira en la branca d’un bonsai, de les que es poden regularment per a que l’arbre mantingui la seva petita forma, posada en vertical i amb dos puntes finals, que representen dos nous brots nascuts novament , sempre sorgeixen noves il·lusions.

El MALIP és una crida a l’optimisme i a no perdre mai la il·lusió i l’esperança, que són, en definitiva, el motor de les nostres vides, per això està destinat a Pallassos sense Fronteres, entitat que treballa en la difícil tasca de recuperar l’alegria dels nens i nenes que pateixen situacions extremadament difícils arreu del món i ha comptat amb el mecenatge de moltes persones i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *