Tercera temporada de ‘Valors a l’Alça’ a La Xarxa

Valors inicia la tercera temporada del programa Valors a l’alça abordant un dels temes estrella d’aquest estiu, el cas Pujol, de la mà de Begoña Roman, catedràtica de filosofia de la Universitat de Barcelona i coautora del Codi ètic per a polítics. Però ho fem des de l’òptica de com la confessió de l’expresident de la Generalitat ha afectat o podria afectar a la reflexió sobre l’ètica i els valors que s’ha produït fins ara a Catalunya.

Seguidament, a la secció Gent amb valors, coneixem Francesc Betoret, pare d’una nena adoptada i autor del llibre Jo no vull ser invisible, una història tractada amb una gran sensibilitat que parla de la crua realitat de molts nens i nenes amb necessitats especials que viuen als orfenats de la Xina.

I en el tercer bloc del programa anem fins a Santa Eugènia de Ter on del 12 al 14 de setembre tindrà lloc la Mostra de Teatre Inclusiu amb tres propostes de caràcter social molt interessants. Ens en parla Janot Carbonell, actor i director de l’obra Remenant els boscos endins.

Però no marxarem sense sentir un nou relat amb valors dels amics de Vivim del Cuentu, aquesta companyia també participarà enguany a cada programa amb les seves històries amb valors.

Valors a l’Alça és un espai radiofònic promogut per Valors des de Mataró Ràdio per a La Xarxa de Comunicació Local en el qual volem reflexionar sobre l’actualitat i el món que ens envolta però des de l’òptica dels valors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *