Teixeixen i compren bufandes en benefici de la gent gran

 

La bunfanda de la iaia
La bufanda de la iaia

L’associació Amic de la Gent Gran ha engegat enguany per cinquena vegada el projecte solidari ‘La bufanda de la iaia’. Tot comença amb una trobada de persones amants de la llana i les agulles.

“A les trobades,que segons les delegacions, se’n fan de setmanals i d’esporàdiques, es troben persones de tota mena per teixir”, explica la coordinadora del projecte, Giulia Paleri. I, durant hora i mitja o dues hores, es teixeixen des de bufandes fins a tota mena de peces, com ara mitjons o gorres.

Ara bé, “com que normalment no s’acaben les peces, les persones s’ho enduen a casa per acabar-les i després, un cop finalitzades, les envien a l’entitat”, explica perquè es puguin vendre. “Cada peça realitzada és una peça única”, insisteix Paleri.

Per recordar aquesta originalitat, totes les peces -bufandes, mitjons, barrets, etc- es posen a la venda – es poden comprar online- porten una etiqueta amb el nombre d’hores que han trigat en ser elaborats. “Així li donem un valor afegit”, explica.

I tots els diners que es recullen amb aquest projecte, ideal per quan no saben què regalar, reverteixen en d’altres projectes d’Amics de la Gent Gran, una entitat que ofereix companyia i afecte a les persones grans.. – SANDRA BALAGUÉ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *