Sorprenent acció solidària al Resurrection Fest amb un noi en cadira de rodes

El públic del Resurrection Fest, un festival de música heavy-metal que se celebra a Viveiro, a Lugo, es va unir en un gest solidari que no ha passat desapercebut. I és que diverses persones van contribuir a fer realitat la il·lusió d’un noi en cadira de rodes de ser aixecat en mig d’un concert, tal i com es fa habitualment en aquests esdeveniments.

El Resurrection Fest ja habilita un espai per a les persones amb mobilitat reduïda, però el protagonista d’aquesta història volia anar més enllà i viure l’experiència de ser aixecat per la multitud. Segons van explicar diverses persones a Twitter, va ser el mateix noi que va demanar als demés que l’aixequessin. Segons explica Pedro Serrallet al seu Twitter, l’acció “no ens va costar res”.

Una altra tuitaire, Marta Senn, va celebrar el gest afirmant “enorme el públic de @ResurrectionESP, per un festi per a tothom!”. En el vídeo que s’ha fet viral a les xarxes es pot veure com diverses persones aixecant la cadira de rodes mentre el noi canta les cançons del grup Trivium. L’escena es va repetir en altres concerts com el de la banda Gojira o el d’Arch Enemy, que en el seu perfil de twitter van publicar el següent missatge: “les legions d’Arch Enemy estan sent increïbles com sempre al Resurrection Fest a Espanya”

Un altre testimoni dels fets, Alberto Jubete, va explicar al seu twitter que “vaig tenir la fortuna d’estar present, i tant la seva alegria com la de la seva mare, van fer del festival el millor de l’any. La mare ens va donar les gràcies, però no tenia per què, això és humanitat, i tots vam gaudir del festival com a iguals “. – J. Vives

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *