S’organitzen rutes turístiques pels grafits de Barcelona

grafitiGrafits, vandalisme o forma d’expressió? Aquest és el dilema. Els contraris a l’art de carrer asseguren que amb aquestes pintades el preu de les propietats baixen i la imatge de la ciutat en surt perjudicada. A l’altre costat de la balança, els defensors de l’art de carrer asseguren que es tracta d’una forma d’expressió artística i que si s’educa a la ciutadania és possible una bona convivència entre enemics i defensors dels grafits.

Ara per ara, els defensors de l’art del carrer, com és Barcelona Street Style Tour, per demostrar que es tracta d’una forma d’expressió artística de qualitat i que també pot ser valorada i reconeguda – el mundialment famós artista britànic Bansky n’és una mostra- han organitzat tres rutes gratuïtes pels grafits de la capital catalana.

L’entitat proposa tres possibles rutes per les zones amb més murals de la ciutat: un circuit amb bicicleta per la zona del poble Nou i dos a peu – aquest tour no és gratuït perquè inclou la bicicleta, funciona de dilluns a diumenge i cal reserva prèvia-; i una pel Born i una altra pel Raval, aquestes dues rutes, de més de dues hores de durada, sí són gratuïtes – només es demana la voluntat i surten cada dia sense reserva prèvia de l’Arc de Triomf a les 2 del migdia i de la plaça dels Àngels a tres quarts de 5 de la tarda. Una bona proposta per aquests dies d’estiu.– REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *