Valors participa de nou al Premi de Filosofia Arnau Vilanova

La revista Valors concedeix, per quarta vegada consecutiva, un any de subscripció gratuïta de la publicació als centres dels alumnes premiats de la categoria de Batxillerat del Premi de Filosofia Arnau Vilanova. Aquesta acció respon a la voluntat de col·laboració entre el CDL i la publicació.

Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya (CDL) ha obert la convocatòria de la XLII edició d’aquests premis, que tenen com a objectiu premiar els millors treballs de filosofia i ètica de Catalunya i la seva didàctica, es divideixen en tres categories: professor d’ensenyament secundari, alumnes de Batxillerat i alumnes universitaris premis (Bases).

Per optar al premi, els treballs, individuals o en grup, han de ser inèdits i, segons la categoria, hauran de versar sobre: una experiència o reflexió didàctica sobre les matèries de filosofia en l’ensenyament secundari, un treball de recerca sobre filosofia, història de la filosofia, psicologia, sociologia, ètica i ciutadania, o qüestions relacionades amb aquestes matèries o qualsevol tema de l’àmbit de la filosofia.

L’acceptació dels treballs, inclosos els rebuts per correu, es clourà el dimarts 14 de juny de 2023 a les 20h. I el veredicte, després de la deliberació del jurat, es farà públic dimarts 15 de setembre de 2023 a la web del Col·legi. El lliurament dels guardons, tindrà lloc el dimecres 28 de setembre de 2023 a la seu del CDL (Rambla Catalunya, 8.), a les 18.30 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *