Segòvia diu no a la publicitat sexista

Segòvia ha decidit dir no a la publicitat sexista. La ciutat castellana es la primera de l’estat espanyol que se suma al projecte “Ciutats contra la publicitat sexista’ que ha llançat el Parlament Europeu per eradicar la publicitat sexista, i a la que ja s’han adherit ciutats com París, Londres i Berlín.

La iniciativa va ser impulsada per l’històric 8-M i per la presidenta i portaveu socialista a la comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere al Parlament Europeu, Iratxe García. El seu objectiu és prohibir la publicitat sexista, principalment en el transport i els espais públics, i promoure el respecte a la dignitat de totes les persones, la diversitat i la igualtat entre les dones i els homes.

Segòvia ha aprovat una ordenança municipal que prohibeix la difusió d’imatges denigrants de la dona en publicitat. La alcaldessa de Segòvia, Clara Luquero, ha dit que a la “nostra mil·lenària vila romana tenim clar que no hi ha cabuda per a qui no respecta l’altra meitat de la població “.

Es preveu que altres ciutats espanyoles, com Madrid, Barcelona o València, se sumin en el futur a aquesta iniciativa. – J.V.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *