Rutes adaptades a Google Maps

Google Maps està avançant en la incorporació de rutes adaptades per a persones amb mobilitat reduïda a les grans ciutats. L’aplicació ja ha implementat aquests itineraris a llocs com Londres Tokyo, Boston o Ciutat de Mèxic.

La iniciativa d’incorporar rutes adaptades als mapes de Google Maps va néixer l’any passat amb la voluntat d’oferir un servei d’utilitat a les persones amb mobilitat reduïda. De la mateixa manera que Google indica itineraris a fer en cotxe o a peu, ara també els ofereix per a persones amb dificultats de mobilitats.

Per accedir a aquestes rutes, després d’introduir l’adreça desitjada hem de clicar a “opcions” i triar “accessible per cadira de rodes”, una de les opcions disponibles juntament a la de “caminar menys” o “menys transbordaments”.

Google ha demanat a Local Guides opinions i consells relacionats amb la mobilitat reduïda i ha organitzat trobades per resoldre dubtes relacionats amb aquests itineraris.

Google Maps també mostra a través de Street Viewcoom son aquests llocs perquè les persones amb mobilitat reduïda es puguin fer una idea de què es poden trobar quan hi arribin.

Tot i que aquesta opció només està disponible en algunes ciutats, Google està treballant intensament amb agències i ajuntaments per expandir les rutes en els propers mesos a altres ciutats, entre les que hi podria haver Barcelona. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *