Roser Capdevila protagonitza un nou número sobre l’experiència

La il·lustradora barcelonina Roser Capdevila és la protagonista del número d’octubre de Valors, dedicat al valor de l’experiència. El monogràfic central, que inclou l’entrevista a Capdevila, compta també amb la col·laboració d’excepció del president de la patronal CECOT, Antoni Abad, i aportacions de Juan Antonio Ramos, director de Recursos Humans i col·laborador de l’IEL-ESADE; la psicòloga Carmen Ferrer i una conversa amb Remei Ribas, “Àvia Remei”, provinent del projecte de ciutat ‘Mataró, ciutat de valors‘.

Fora del monogràfic, a la secció Portes Obertes, la filòloga Núria Mirabet parla de La crisi de les humanitats a partir del manifest presentat el 16 de gener de 2014 a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans promogut pel Dr. Armand Puig, Degà-President la Facultat de Teologia de Catalunya i el Dr. Salvador Giner, expresident de l’IEC. I a les pàgines inicials, d’anàlisi de l’actualitat, el periodista colombià Álvaro Duque reflexiona sobre el procés de Pau a Colòmbia.

Finalment, la revista incorpora a partir d’aquest mes d’octubre, en el seu tram inicial d’anàlisi de l’actualitat, una secció internacional a càrrec de la periodista Marta Roqueta. El primer article d’aquesta sèrie es dedica a reflexionar sobre l’estètica corporal imperant a nivell mundial a partir del cànon occidental, cada cop més present a potències emergents com l’Índia o la Xina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *