Relacionar-nos: una necessitat veritablement humana


Les relacions en la vida d’una persona són molt importants. Cada individu, més allà del seu caràcter, més o menys sociable o extravertit, estableix al llarg de la seva vida desenes de relacions amb persones molt diferents i de tipus molt divers: familiars, amicals, professionals… La vida de l’home històricament es constitueix en comunitat i les relacions són inevitables. L’home és un ser social. Tant, que en aquest moment, no podem concebre el Jo sense el Tu.

A la revista Valors del mes de març analitzem tot això de la mà d’un personatge excepcional, el filòleg i teòric de la comunicació Sebastià Serrano, l’entrevista del qual titulem “Obrir-nos als altres és la millor inversió”. En el número també hi participen el pedapsicogog, psicoanalista i teòleg Jaume Patuel, l’expert en comunicació Joan Ramon-Cortés i la psicòloga social i experta en TIC Dolors Reig. També fem referència a la plataforma Change.org, que ens parla de les noves formes de relacionar-nos, precisament.

A banda, en aquest número de març us oferim també una entrevista a Jordi Pigem, filòsof i escriptor, que va publicar l’any passat i amb l’editorial Proteus l’assaig Heu dit austeritat?. Ara amplia aquell volum amb una nova obra titulada La nova realitat: de l’economicisme a la consciència quàntica, editat en català i castellà a Kairós.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *