Raval Solidari organitza un concert solidari al Liceu

Foto LiceuLa fundació Raval Solidari organitza el proper 21 de desembre la tercera edició de Raval al Liceu, un concert benèfic que té com a objectiu aconseguir donatius per atendre més de 1.500 persones en situació de pobresa extrema i exclusió social d’aquesta zona del centre de Barcelona.

La música anirà a càrrec d’una Big Band dirigida per Antonio Peral i formada per 23 músics, principalment de l’Orquestra Simfònica del Vallès, i el Cor del Terral, una de les entitats patrocinades per la Fundació. Amb dues formacions interpretaran coneguts temes que van fer famosos cantants com Frank Sinatra, Nat King Cole o Dean Martin, entre altres.

Fundació Raval Solidari desenvolupa els seus projectes principalment a través de tres entitats. L’Acció Social Montalegre atén cada any 370 famílies en risc d’exclusió amb més de 400 voluntaris estables, el Braval treballa el suport socioeducatiu per fomentar la cohesió social de 250 joves gràcies a 160 voluntaris i el Terral es dedica a la promoció acadèmica, personal i laboral d’unes 200 participants, ateses per 150 voluntàries.

La Fundació Raval Solidari es va constituir el 1998 amb un grup de persones de procedència diversa amb experiència a les tasques de voluntariat a l’entorn de l’acció social de l’església de Montalegre. Els objectius de l’entitat són millorar les condicions de vida de les persones més necessitades del Raval, lluitar contra la marginació i l´exclusió social i promoure el voluntariat.

Les entrades al concert es poden adquirir a la Fundació Raval Solidari (93 414 58 36), a les taquilles del Gran Teatre del Liceu i a la pàgina web del teatre (liceubarcelona.com). També hi ha una fila zero per aquells que no puguin assistir-hi però vulguin fer una aportació, que poden fer al compte ES94 2100 3060 5122 0140 4565. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *