Premis per a les entitats que afavoreixen l’ocupació

A Catalunya hi ha moltes empreses i entitats que treballen a favor de crear o consolidar llocs de treball. Els Premis al Foment de l’Ocupació Josep M. Piñol reconeixent des de fa 21 anys la tasca d’aquestes entitats.

La fundació Acció Solidària Contra l’Atur, organitzadora dels premis, ja ha anunciat la convocatòria de la nova edició i convida a presentar-s’hi a tothom que tingui com a objectiu la creació de llocs de treball.

Els premis porten el nom de Josep M. Piñol, fundador d’Acció Solidària Contra l’Atur i col·laborador de diverses associacions de caràcter social. Acció Solidària Contra l’Atur va començar la seva feina el 1981 amb la concessió de préstecs sense interessos a persones i col·lectius desfavorits. Trenta-set anys després ha concedit un total 14.143 ajudes per un import de 17.805.407 € i ha permès establir 16.154 llocs de treball.

Els Premis Josep M. Piñol tenen dues modalitats: una per a la millor iniciativa innovadora i l’altre a la millor trajectòria a favor de l’ocupació laboral. Cada premi està dotat amb 10.000 euros i, els guanyadors han de destinar íntegrament l’import al projecte guanyador.

Els participants poden inscriure’s a la convocatòria fins el 28 de setembre de 2018. Les bases de la convocatòria i els formularis d’inscripció als premis es poden obtenir a la web  o bé a la seu d’Acció Solidària Contra l’Atur.

El jurat estarà integrat per Oriol Romances, president d’Acció Solidària Contra l’Atur, Anna Gudiol – col·laboradora en diverses entitats socials, Pilar Mercadé, experta en treball social. Vocal del Patronat de la fundació, Inma Noguera, treballadora social, Ampar Porcel, treballadora social i pedagoga, Albert Recio, professor de la Facultat de Ciències Econòmiques (UAB), Miquel Vila-Despujol, enginyer industrial. Membre del Patronat de la fundació, Miquel Verdaguer, membre del Patronat de la fundació. Actuarà com a secretari del Jurat, i Estanislau Sunyer, comissió d’acció social del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya.

Els premis es lliuraran el 20 de novembre de 2018 en un acte al Palau Macaya de Barcelona a les 19 hores.- REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *