PortAventura crea un espai d’oci per a infants malalts en recuperació

El parc d’atracccions PortAventura vol posar en valor l’oci com a part del tractament mèdic d’infants amb malalties greus. Amb aquest objectiu, ha impulsat la creació d’un espai pioner destinat a acollir a nens i nenes i les seves famílies per tal que hi puguin fer una estada d’una setmana que serveixi com a part de la teràpia de recuperació.

L’espai, el primer d’aquestes característiques que obrirà a Europa, s’inaugurarà al setembre. S’anomenarà PortAventura Dreams i disposarà d’uns 9.000 metres quadrats que ja està en construcció. Aquest espai preveu acollir unes 200 famílies cada any, que faran estades d’una setmana de manera gratuïta. Els pacients arribaran procedents de diversos hospitals especialitzats en infants, i seran menors en una fase avançada de la curació.

La selecció de les famílies la realitzarà un comitè mèdic independent, format per professionals dels hospitals participants en la iniciativa, juntament amb la Creu Roja. Les famílies també tindran accés als tres parcs de PortAventura World i la possibilitat de fer activitats exclusives dinamitzades per voluntaris de la Fundació PortAventura.

La voluntat d’aquest espai és “ser part de la teràpia de recuperació a través de l’oci, la diversió, la interacció i els moments en família”, explica Choni Fernández, directora de Responsabilitat Corporativa de PortAventura World, en declaracions a ACN.- Red.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *