PortaAventura acull aquest diumenge la festa “Posa’t la gorra”

Aquest diumenge, 7 de juny, torna a PortAventura la festa solidària “Posa’t la gorra” que organitza cada any l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). Aquest any hi participaran personalitats com l’actriu Sílvia Abril, l’actor Fermí Fernández, la Bandarra Street Orkestra, la contorsionista Dasha Sovik del Circ du Soleil i la coral In Crecendo.

La forma de col·laborar amb aquesta iniciativa és comprant la gorra, símbol de la campanya. A més, també actua com a entrada del parc d’atraccions. La gorra, en aquesta edició dissenyada per Cousto Dalmau, es pot adquirir de manera anticipada a punts de venta autoritzats i de forma online des de la web de l’AFANOC.

Tots els diners que es recullin d’aquesta festa aniran destinats a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, per una banda millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial i per l’altre mantenint la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida ubicada a Barcelona i destinada a famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats per rebre tractament als hospitals de referència.

Escolta entrevista a Rosa Casals, gerent d’AFANOC i directora de la Casa dels Xuklis, sobre aquesta festa:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *