Pókemon GO crida els seus jugadors a netejar el Planeta

La companyia Niantic, que ha desenvolupat el popular joc de realitat augmentada Pokemon Go, ha organitzat una original celebració del Dia de la Terra, que es commemora el 22 d’abril, amb voluntat de conscienciar els jugadors en la defensa del Planeta.

Així, Niantic, en col·laboració amb les ONG Missions Blue i PlayMob, s’ha convocat als jugadors de Pokemon Go a una trobada interplanetària per fer una sèrie de neteges coordinades centrades en diversos punts del planeta on s’ha acumulat la brossa.

Sota el nom de Pokémon GO Earth Day, es faran neteges a un total de 12 països, entre els quals s’inclou l’estat espanyol amb un esdeveniment que tindrà lloc a la Platja de Guadalmar, a Màlaga.

Niantic ha volgut celebrar a la seva manera el Dia de la Terra, que tindrà lloc el proper 22 d’abril, i per això ha organitzat la col·laboració amb les ONG Mission Blue i PlayMob un ecologista d’esdeveniments per a tots els entrenadors Pokémon que vulguin ajudar a la cura del planeta.

Els participants en aquesta jornada de conscienciació comptaran amb un avatar propi i podran desbloquejar recompenses del joc i aconseguir bonificacions. – J.V.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *