Planeta Lletra i Valors repassen la feina feta a ‘Un planeta de valors’

Il·lustració de Marc Torrecillas, un dels dibuixants que col·labora amb Valors.
Il·lustració de Marc Torrecillas, un dels dibuixants que col·labora amb Valors.

Planeta Lletra i  Valors organitzen a partir del proper dijous 2 i a la Biblioteca Antoni Comas de Mataró (C. de Prat de la Riba, 110) la mostra Un planeta de valors, que presenta un recull de contes i il·lustracions publicades a la revista al llarg dels últims anys a la secció Contes amb valors.

Així, els visitants i els usuaris de la biblioteca podran llegir una vintena de relats de diferents autors com Jordi Lopesino, Txell Pañella, Montserrat Pérez, Merche Viñals, Oscar Navas, Carlos Montero, Syra Boix, Isabel Riqué, Rosa Maria Salas, Sandra Cabesprina, Marta Lacruz, Xavier Ballesta, David Garcia, Isabel Sanfeliu, Salvador Riera, Pilio Piris i Maria Català.

Són contes que es presentaran acompanyats de les il·lustracions realitzades expressament per alguns dels membres de l’equip de dibuixants que col·labora des de fa més d’una dècada amb la revista: Javier Garcia, Raúl Campuzano, Javier Bustamante, Núria Calsapeu, Blanca Gimeno, Marc Torrecillas i Judit Navarro.

Es tracta d’una mostra que té com a missió demostrar el fruits de la col·laboració entre les dues entitats, però també animar possibles escriptors, professionals o novells, a contribuir a aquesta iniciativa.

Un planeta de valors s’inaugurarà el proper dijous 2 de febrer, a les 7 de la tarda, i es podrà veure fins el 25 de febrer.

En aquest mateix acte també es presentarà la llibreta del quart aniversari de la biblioteca i es donarà a conèixer el guanyador del tercer concurs de microrelats. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *