Petards solidaris per Sant Joan

Una empresa de Calafell vol que la revetlla de Sant Joan tingui un caràcter solidari. Es tracta de la distribuïdora de petards Focs artificials la Caseta de Calafell, que destinarà el 2% de la recaptació de la campanya de Sant Joan a productes de primera necessitat per repartir entre les famílies del municipi que són en llista d’espera per accedir al banc d’aliments municipal.

No és la primera vegada que La Caseta de Calafell fa una acció solidària per Sant Joan. Fa dos anys, aquesta mateixa empresa va impulsar una campanya per a repartir lots de petards entre els nens de famílies sense recursos econòmics. L’any passat van ampliar els lots amb una coca de Sant Joan i una ampolla de refresc.

Aquest any, l’empresa ha modificat la campanya amb l’objectiu d’atendre una necessitat directa. “Som coneixedors que al poble hi ha famílies en espera de poder rebre productes del Banc dels Aliments, i preferim ajudar-les que no pas repartir petards, malgrat per a nosaltres seria més fàcil”, ha explicat a l’ACN José Antonio Jiménez, propietari de La Caseta.

La iniciativa està coordinada amb les entitats Arc Calafell, Asadis i Càritas, que s’encarregaran de distribuir els aliments aconseguits amb el 2% de la recaptació de la venda de petards durant els dies previs a Sant Joan.

Els impulsors adquiriran els productes al supermercat Charter de Calafell que s’ha compromès a proporcionar-los a un preu rebaixat. En conjunt, Jiménez calcula que podran destinar “entre 300 i 400 euros” a la compra d’aliments, que confien que arribarà pràcticament a la mitja tona de productes com sucre, llet, arròs o oli. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *