Pallapupas presenta l’espectacle solidari ‘Una nit de bojos’

Arriba la tercera edició d’Una nit de bojos, un espectacle que té com a objectiu sensibilitzar l’espectador sobre els sentiments extrems i contradictoris que viuen les persones amb trastorn mental, i mostrar com milloren la seva salut emocional i la vivència de la seva malaltia gràcies al teatre.

En l’edició d’enguany, que tindrà lloc el proper 14 de març, Dia Internacional del Teatre, al Romea, hi participaran el músic i presentador Ramon Gener(This is Opera i Òpera en Texans); la coral Veuscomsí(Oh Happy Day); amb el youtuber Loulogio; la cantant de jazz nordamericana Violetta Curry, acompanyada al piano per Jaume Vilaseca; i el ballarí de claqué Guillem Alonso, entre altres artistes. El versàtil actor i exmembre de La Cubana Josep Ferré serà l’encarregat de conduir l’espectacle.

Els beneficis d’aquest espectacle es destinaran a millorar la salut emocional de les persones diagnosticades amb trastorn mental mitjançant els grups de teatre de Pallapupas. Aquests pallassos, a part d’animar els nens que estan a hospitals, també treballen per millorar la salut emocional de diferents col·lectius: gent gran, adults diagnosticats amb càncer o persones amb trastorn mental.

Les entrades solidàries per Una Nit de Bojos de Pallapupas es poden adquirir aunanitdebojos.orgteatreromea.cat i a la taquilla del Teatre Romea de Barcelona. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *