Obertes les inscripcions per la caminada solidària Magic Line Sant Joan de Déu

 

Obert el termini per inscriure’s a la cinquena edició de la Magic Line, la mobilització solidària per les persones en situació vulnerable que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu.  Es tracta d’una mobilització multitudinària que té com a finalitat recaptar fons per als programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, entre els quals hi ha pisos per a persones en situació de sense llar o dependència, programes complementaris a l’assistència bàsica per a persones amb trastorn mental o per a infants hospitalitzats, projectes de recerca assistencial i social o agermanaments amb centres en països en desenvolupament. En la passada edició, la Magic Line va aconseguir recaptar 300.000€.

L’acte central de la cinquena edició de la Magic Line tindrà lloc el proper 25 de febrer, quan es preveu que més de 13.000 persones participen a la caminada solidària. Però abans, els equips inscrits faran diverses accions de sensibilització i captació de fons per assolir el repte solidari, i que inclouran concerts, berenars, activitats esportives i espectacles. El lema d’aquest any és ‘El camí de la Solidaritat’.

La cinquena edició de la Magic Line incorpora un nou recorregut de 25km des de Sant Boi de Llobregat, que se suma als recorreguts de 40km des de Can Cuiàs, 30km des del Parc de les Aigües, 20km des de Vallvidrera, 15km des de l’Hospital Maternoinfantil SJD i 10km des de les Fonts de Montjuïc. A més, hi haurà un concert a la plaça de la Catedral. REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *