Oberta la convocatòria dels Premis Baldiri Reixac d’impuls a l’escola catalana

Premis Baldiri Reixac

La Fundació Carulla ha obert la convocatòria per participar als Premis Baldiri Reixac, uns guardons destinats a l’estímul i al reconeixement de l’escola catalana. Els premis arriben aquest any a la seva quarantena edició. Per celebrar-ho, la fundació ha promogut un anunci dels premis protagonitzar per l’actor Quim Masferrer, on es fa una crida a professores, alumnes i escoles catalanes a participar presentant idees educatives transformadores.

Els premis Baldiri Reixac reparteixen un total de 100.000 euros en premis, repartits en tres categories diferents: escoles, mestres i alumnes. En concret, en aquesta edició es donaran 12 premis de 3.000 euros als millors projectes de centre; 4 premis de 4.000 euros d’estímul a mestres i professors per a la transformació educativa de l’aula i 50 premis de 900 euros a alumnes compromesos, encuriosits i creatius. El termini per presentar-se als premis finalitzarà el proper 26 de gener.

Als premis s’hi poden presentar professors, alumnes, escoles, Zones Escolars Rurals (ZER), instituts, centres de formació d’adults, centres universitaris de formació del professorat, escoles de música i escoles d’educació especial, d’arreu dels territoris de parla catalana.

Els Premis Baldiri Reixac estan dotats per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades en la cultura catalana. S’entreguen des de l’any 1979 i han passat de ser un reconeixement a l’escola catalana a servir com a impuls i estímul de projectes educatius innovadors. REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *