Nova edició de Vincles, una experiència de convivència intercultural

L’Institut Diversitas inaugura el proper dilluns 12 de juny la sisena edició del projecte Vincles, una experiència de convivència intercultural que té com a objectiu promoure el coneixement mutu, el diàleg, la col·laboració, la cohesió i el respecte a la diversitat.

Aquest projecte consisteix en reunir un grup d’unes 25 persones, totes residents a una mateixa ciutat o municipi i ben diverses, durant cinc sessions. I, a cada trobada, a partir d’una tècnica diferent (teatre, música, dansa, pintura, cuina, etc) es crea una experiència positiva de col·laboració.

L’objectiu d’aquest projecte és demostrar que més enllà de les diferències, la convivència és possible. Es tracta d’una iniciativa oberta a tota persona disposada a participar a les cinc sessions, que en aquesta edició tindran lloc els dies 12, 19 i 26 de juny i el 3 i 10 de juliol de 6 a 8 de la tarda a l’Espai Avinyó (C/ Avinyó, 52. Barcelona). – REDACCIÓ.

Uneix-te al debat

  • Me interesa mucho, cansada de siempre salir al paso cuando hablan de inmigrantes etc. con falsas ideas y malas intenciones sobre los mismos. Me parece muy buena idea este proyecto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *