Nova convocatòria dels Premis de Civisme

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha convocat una nova edició dels Premis de Civisme que reconeixen accions, treballs, innovacions, entitats i persones que tracten el civisme com a instrument essencial per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa. Aquests premis, oberts a presentar condidatures fins el 10 d’octubre, presenten cinc modalitats:

• El Premi Serra i Moret és el primer premi de civisme convocat i premia obres d’assaig i treballs pedagògics escrits en català (Obra inèdita o publicada) Dotació: 1500 euros per cada categoria.

• Els Premis Jaume Ciurana volen fomentar en el jovent el gust per les responsabilitats, la capacitat associativa, la cooperació i l’esperit de servei, i també el compromís envers la societat i l’estimació i el respecte per la natura. Categories:

– Actuació cívica a favor de les persones. Primer premi: 1.500€

– Actuació cívica a la millora de l’entorn natural. Primer premi: 1.500€

• Els Premis als Mitjans de Comunicació premia els treball realitzats als àmbits televisiu, radiofònic, premsa escrita i de pàgines web de contingut cívic. Dotació: 1.500 euros per cada àmbit.

• El Premi de Civisme a la Innovació té l’objectiu de premiar les accions que, un cop posades a la pràctica, hagin suposat una innovació en la millora del civisme i la convivència, tant d’un col·lectiu com del conjunt de la societat. Poden estar emmarcades en les noves tecnologies o eines tecnològiques o bé tenir aquests suports, si això facilita la implantació del fet innovador. Dotació: 2.000€

• El Premi Civisme a la Ciutadania i Virtut Civil vol reconèixer persones o organitzacions que destaquin per l’excel•lència de la seva tasca i trajectòria de servei al país. Dotació: 2000 euros. Àmbits: Participació / Atenció social / Medi ambient / Cultura i esports / Comunicació / Infància i joventut / Ciència i tecnologia.

Destinataris: Persones físiques més grans de 18 anys així com les persones jurídiques que compleixin el que disposa l’apartat 4 de les bases generals. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *