Nova convocatòria dels ‘Deu Minuts de Silenci per Escoltar el Nadal’

S’acosta Nadal i torna una activitat que ja s’ha convertit en una tradició d’aquestes festes a la ciutat de Mataró: els “10 minuts de silenci per escoltar el Nadal”. Des de fa 18 anys, i de forma ininterrompuda, una colla d’entitats de Mataró – la revista ValorsJustícia i Pau-Maresme, el Grup Tercer Món-Mataró i  Acció Catòlica Obrera – organitza cada 24 de desembre, a les 19h, de la tarda un acte simbòlic per recordar l’essència del Nadal.

La senzillesa s’ha convertit en l’èxit d’aquesta iniciativa sorgida de forma espontània i que té com a principal objectiu generar un petit temps de reflexió i silenci just abans de l’inici de les festes de Nadal perquè tothom pugui pensar de forma personal sobre el sentit d’aquestes festes, els valors de les quals poden oblidar-se a causa de l’estrès i el consum.

L’acte, que per contrast es realitza a la Plaça Santa Anna, una zona molt comercial i cèntrica de la ciutat, comença a les 7 en punt de la tarda amb la lectura d’un manifest sobre la importància del silenci. Una forma de reivindicar també aquest valor en una època de molt de brogit. I, després, es fan deu minuts de reflexió. Només la claror d’una espelma ajuda els participants a centrar els seus pensaments. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *