Nou espai per debatre i reflexionar sobre els Drets Humans i les llibertats civils

Barcelona compta amb un nou espai destinat a la difusió, el debat i la reflexió al voltant dels Drets Humans i les llibertats civils. Es tracta de l’Espai Societat Oberta, un espai ubica a la seu de l’Open Society Foundations, l’organització filantròpica més gran del món dedicada a aquests temes i fundada per George Soros l’any 1984.

Aquest nou espai es posarà a disposició d’activistes i organitzacions locals que busquen connectar amb els ciutadans, les comunitats i els moviments de Barcelona. S’hi podran exhibir projectes artístics, culturals i socials; així com servir de  un punt de trobada per a la societat civil i on poder posar idees en comú.

L’Espai Societat Oberta vol ser un lloc obert al debat i empoderador al voltant dels Drets Humans i les llibertats civils, que connecti agents locals i la xarxa internacional de l’Open Society Foundations. Un altre dels objectius és el de convertir-se en un hub de connexió entre professionals, activistes i organitzacions al voltant d’aquestes temàtiques.

En aquest sentit, Open Society Foundations vol establir aliances amb entitats i activistes locals, professionals de la comunicació i de l’àmbit educatiu i jurídic, i entitats i professionals internacionals vinculats a la xarxa de la OSIFE (Fundació per a la Promoció de la Iniciativa per a una Societat Oberta a Europa) i que estiguin involucrats en l’àmbit dels drets humans i les llibertats civils.

L’Espai Societat Oberta està gestionat per Open Society Foundations, és d’accés gratuït i pot acollir diferents usos, a disposició de l’activisme, l’educació, el debat democràtic i la creació artística per als Drets Humans i les llibertats civils. L’espai també ofereix oportunitats per descobrir i involucrar-se amb el treball que Open Society Foundations desenvolupa a tot el món.- REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *