Neix Helpin, una app que promou compartir i col·laborar

Des de fa poques setmanes acaba de començar a funcionar l’app Helpin, una aplicació que té com a missió fer que compartir i col·laborar sigui senzill i entretingut. “El nostre objectiu és crear una comunitat en diferents barris de diferents ciutats fent aquelles coses que s’han fet sempre: vendre, deixar-se coses, llogar, compartir… sempre col·laborant entre tots”, explica Jordi de Juan, un dels promotors d’aquesta iniciativa.

L’ús d’aquesta aplicació és molt fàcil. Només a l’entrada aquesta ja t’anima a crear el teu perfil de consumidor col·laboratiu; a publicar allò que sempre has volgut fer, et ve de gust o necessites, i a oferir el que pots posar a disposició de la comunitat perquè comptin amb tu, ja sigui des de les teves habilitats, feina, espais, transports, coses…i fins i tot, abraçades!

Jordi de Juan, un nou defensor i impulsor de l’economia col·laborativa, insisteix en què “la voluntat del projecte és recordar que es poden gaudir de les coses sense necessitat de comprar-les” i que és possible acabar amb aquesta filosofia del comprar-tirar-comprar. Per això la comunitat Helpin es gestiona a base de “gràcies”.

Escolta l’entrevista sencera a Jordi de Juan de Helpin:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *