Un blog per inspirar als participants al Premi Lluís Carulla

La Fundació Carulla acaba de posar en marxa un blog vinculat al Premi Lluís Carulla. El blog, que es pot consultar a la mateixa pàgina web del Premi, ofereix contingut relacionat amb projectes culturals que ha han estat premiats en anteriors convocatòries i que ja estan en marxa. En concret, es publiquen articles i entrevistes sobre projectes transformadors que han reeixit en la seva intenció de transformar la societat a través de la cultura. Aquests projectes, a més, poden servir d’exemple per als candidats al Premi Lluís Carulla 2018.

Així, de moment, al blog s’hi pot llegir una entrevista amb Jeroen Koolhaas, cofundador del projecte Favela Painting, una iniciativa que converteix les barriades pobres de Rio de Janeiro en obres d’art. També s’ha publicat una entrevista amb Ronni Abergel, impulsor d’Human Library, una biblioteca on “llegir” persones i aprendre a través de les seves històries personals. Per últim, hi ha un article sobre el projecte de Verkami, una plataforma de micromecenatge que ja ha aconseguit que més de 5.700 projectes rebin finançament que necessitaven. Pròximament el blog s’anirà ampliant amb més contingut.

La nova convocatòria del Premi Lluís Carulla continua oberta i amb temps per participar-hi fins el 8 d’abril. El guardó, que premia projectes culturals concebuts amb una clara vocació transformadora, té com a objectiu estimular fer viables projectes que ofereixin respostes als reptes que planteja la societat catalana actual. El premi s’adreça a creadors de projectes culturals concebuts amb una clara vocació transformadora. A través del guardó, els impulsors del projecte esdevindran emprenedors. Les inscripcions es poden fer en aquest enllaç. – REDACCIÓ

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *