Mobilització solidària per a les persones en situació vulnerable

La Magic Line, la mobilització solidària per les persones en situació vulnerable que organitza l’Obra Social de Sant Joan de Déu, arriba aquest proper diumenge a la seva cinquena edició. L’organització preveu que hi participin més de 14.000 persones.

Es tracta d’una mobilització multitudinària que té com a finalitat recaptar fons per als programes socials dels onze centres de Sant Joan de Déu a Barcelona, entre els quals hi ha pisos per a persones en situació de sense llar o dependència, programes complementaris a l’assistència bàsica per a persones amb trastorn mental o per a infants hospitalitzats, projectes de recerca assistencial i social o agermanaments amb centres en països en desenvolupament. “Nosaltres treballem en molts àmbits per acompanyar i atendre persones amb vulnerabilitat”, explica Juanjo Ortega, coordinador de la Magic Line, en una entrevista al programa Valors a l’alça.

En la passada edició, la Magic Line va aconseguir recaptar 300.000€ i aquest any confia en superar aquesta xifra. Els diners es recapten a partir dels reptes que es fixen els diferents equips. La inscripció és per equips d’entre 5 i 20 persones, que es posen un repte solidari a aconseguir abans de sortir a caminar. Així, des de l’obertura d’inscripcions i fins la caminada els equips organitzen centenars accions com concerts, esmorzars, tómboles, paradetes arreu del territori per sensibilitzar i captar fons. “La caminada és el final d’un cicle d’uns mesos de feina i activitats”, afegeix Ortega, que explica que els valors associats a l’esdeveniment són els del “respecte i tolerància, tothom treballa per un objectiu comú”.

La cinquena edició de la Magic Line incorpora un nou recorregut de 25km des de Sant Boi de Llobregat, que se suma als recorreguts de 40km des de Can Cuiàs, 30km des del Parc de les Aigües, 20km des de Vallvidrera, 15km des de l’Hospital Maternoinfantil SJD i 10km des de les Fonts de Montjuïc. A més, hi haurà un concert a la plaça de la Catedral.

Les persones que no puguin anar a la caminada poden participar a les 17 hores a la plaça de la Catedral on tindrà lloc l’espectacle inclusiu ‘Sonambulistes’ i unir-te a la festa o poden fer un donatiu via magiclinesjd.org – J. VIVES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *