Menús calents a domicili per a gent gran amb dificultats de mobilitat

L’empresa osonenca Pepeta Vilaró acaba d’impulsar el primer servei de menús calents a domicili per a gent gran i amb dificultats de mobilitat a Osona. El servei vol donar resposta a les necessitats d’una societat envellida, en què hi ha més gent gran que viu sola i que té reduïda, i per tant, dificultats per poder sortir a comprar i poder cuinar. Per això, aquest servei vol facilitar “una necessitat bàsica com l’alimentació sense que s’hagin de moure de casa”, com explica Santi Pons, responsable de comunicació i màrqueting de l’empresa.

Els menús es distribueixen calents gràcies a unes bosses termoelèctriques que mantenen el menjar a 65º per preservar la cadena de calor, i que s’han adaptat a l’activitat habitual de Pepeta Vilaró per tal de poder distribuir en condicions òptimes els menús. Els menús són casolans i equilibrats i s’han elaborat amb productes de proximitat.

A més, per realitzar les tasques de repartiment dels menús, l’empresa ha incorporat nou personal amb treballadors majors de 45 anys i amb risc d’exclosió laboral.

El projecte s’ha tirat endavant amb una inversió inicial de 45.000 euros que han aportat els seus quatre socis. De moment, preveu operar a la comarca d’Osona tot i que, de cara al futur, vol ampliar la seva activitat a territoris veïns, com el Moianès i el Ripollès. D’aquí fins a finals d’any, preveu una facturació de 185.000 euros amb una mitjana d’un centenar de menús diaris. – REDACCIÓ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *