Menjar gratis a canvi de deixar el mòbil

La cadena britànica de restaurants italians Frankie i Benny’s ha estat la primera a prohibir l’ús dels telèfons mòbils dins els seus establiments. El restaurant va fer una prova d’uns quants dies durant el mes de desembre durant els quals va oferir menjar gratis als infants a canvi que els seus pares deixessin el mòbil a l’entrada. L’objectiu de la campanya era el de recuperar un ambient familiar sense interrupcions i contribuir al debat, molt viu al Regne Unit, sobre la necessitat o no de regular la presència de mòbils en llocs com ara els restaurants.

La iniciativa per dur a terme aquesta acció va sorgir després de tenir coneixement del resultat d’un estudi que revela que el 72% dels infants volen que els seus pares passin menys temps als seus telèfons, mentre que un 70% creu que els seus pares dediquen molta més estona a la pantalla que a ells.

Per això, quan la gent entrava al restaurant, se’ls demanava que deixessin els seus telèfons en una caixa. Aquesta ‘No Phone Zone’, zona prohibida per a telèfons, era completament opcional, però oferia com a recompensa que els menors de 14 anys poguessin menjar gratis. – Red

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *