Mans Unides i la Passió d’Esparreguera s’uneixen per lluitar contra la pobresa

68181S’acosta Setmana Santa i Esparreguera ja bull davant l’estrena de La Passió d’enguany, que tindrà lloc el proper 28 de febrer. Aquest any, i sota el lema Passió Solidària, l’entitat s’uneix a l’ONG Mans Unides per lluitar conjuntament contra la pobresa.

Els espectadors de La Passió del 2016, que es podrà veure fins l’1 de maig – 10 sessions-, col·laboraran amb una part del preu de la seva entrada amb els projectes de lluita contra la pobresa que lideren les delegacions de Mans Unides de Catalunya als països empobrits.

“Mans Unides i La Passió d’Esparreguera engeguem aquest projecte amb molta il·lusió, doncs ha estat creat per a totes aquelles persones del Món Sud que de segur es beneficiaran amb la nostra petita aportació per millorar enormement la seva vida”, explica Joan Martí i Llobet, president de Mans Unides de Barcelona.

Mans Unides va destinar més de 39 milions d’euros a finançar 608 projectes de desenvolupament a 57 països l’any 2014, l’últim auditat. I amb aquests projectes, gestionats per gestionen per missioners, associacions comunitàries o altres socis locals dels països empobrits, han contribuït a millorar les condicions de vida de milions de persones. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *