Lucia Caram a ‘Valors a l’Alça’: “Tenim motius per l’esperança”

Aquesta setmana a Valors a  l’Alça conversem amb Lucia Caram, membre de les dominiques de Manresa, que acaba de publicar el llibre Estimar la vida i compartir-la (Ara Llibres). “Tenim motius per l’esperança, però també hem de donar oportunitats al nostre present”, diu en el transcurs de l’entrevista en relació a la societat actual. Aquesta argentina de naixement, de cor català, també assegura: “Si no som capaços de viure el present, de gaudir de cada instant, la vida es converteix en una telenovel·la”.

A la secció Gent amb valors conversem amb l’il·lustrador Miguel Gallardo, que ha participat al llibre Viñetas de vida, una obra en format còmic d’Intermón Oxfam que explica el viatge d’un grup d’il·lustradors a diversos països en desenvolupament.  “M’he adonat que els projectes de cooperació són menys glamorosos, però més útils: donen de menjar i beure”, afirma Gallador en el transcurs de l’entrevista.

I, finalment, entrevistem la cineasta Carolina Rivas que acaba d’iniciar a l’Hospitalet del Llobregat el projecte cinematogràfic Vídeo Valores, una iniciativa pensada per a nois i noies d’aquesta ciutat que es troben en situació d’atur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *