L’organització del Munt de Monts demana ajuda

 

Està previst que el VIII Festival de Narració Oral de Barcelona, Munt de Mots 2017 se celebri a Barcelona del 16 al 21 d’octubre. Més de 30 narrador d’Europa i Amèrica Llatina protagonitzaran un programa de més de 40 activitats: espectacles, conferències, tallers … a diverses seus de la ciutat. La inauguració tindrà lloc el dilluns 16, a la Sala Luz de Gas de Barcelona, a taquilla inversa. A partir d’aquí, els contes viatjaran durant una setmana a través de les paraules.

La majoria d’activitats del festival són gratuïtes. Tota la gent, de l’associació Munt de Paraules, que fa possible aquest festival, treballa de manera voluntària, però hi ha certes despeses que cal assumir, per això l’entitat ha decidit iniciar un Verkami que estarà obert fins el 18 de juliol, diners que es destinaran exclusivament als costos de producció: disseny, impressió gràfica, personal tècnic, transport…

El Festival Munt de Mots és el primer festival de narració oral de Barcelona. Va néixer el 2010 amb diversos propòsits: fomentar i fer visible la narració oral, oferir al públic tot el que aporten els contes (diversió i capacitat creativa, inclusió social, aprenentatge, joc simbòlic, autoconeixement …), crear xarxes al voltant d’aquest art. En definitiva, contribuir al fet que els contes formen part de la realitat quotidiana i de l’oferta cultural del nostre dia a dia. – REDACCIÓ.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *